fbpx
Praktisk info

Paintball regler

  • For at spille paintball skal man være fyldt 16 år jf. våbenloven
  • Er man under 18 år, skal man før spil fremvise underskrevet forældretilladelse
  • Man skal altid følge instruktørens henvisninger på og udenfor bane
  • Indtagelse af alkohol er tilladt, men synligt berusede personer kan bortvises fra banen

Udstyr

Hos Paintball Midtjylland får I alt udstyr inklusiv i prisen når I booker paintball. Ved ankomst får I udleveret en maske, en kedeldragt, et par hansker og en halsedisse i en given farve, som også repræsenterer dit hold.

Alt vores udstyr bliver vasket og rengjort efter hvert spil, på den måde sikre vi, at vores udstyr altid er i orden.

Det kan dog ikke altid undgåes, at maskerne vil dugge lidt til, eller at der kommer lidt malling på under spillet, men så er der altid klude, antidug og rens klar, så I hurtigt kan komme igang med spillet igen. 

Bemærk: Alt “malling” er 100 biologisk frugtfarve og kan nemt vaskes af.

Corona

Vi tager Covid-19 situationen meget alvorligt og følger til enhver tid Regeringens retningslinjer. Som følge af, at forsamlingsforbudet er hævet til 50 pers. så åbner vi igen op for store hold også. Du kan se vores forskellige pakker og priser her.

Som beskrevet ovenfor under afsnittet udstyr, så bliver masker, handsker og dragter mm. vasket efter hvert spil. Endvidere rengøres alle markører også efter hvert spil. Der er kun det hold der spiller til stede hos Paintball Midtjylland. Har vi flere hold på samme dag, så planlægges det sådan, at der minimum er 1 time mellem hvert hold. Vi stiller selvfølgelig håndsprit til rådighed for vores gæster.

Har du spørgsmål til Corona så skriv til os på info@paintballmidtjylland.dk . 

Kugler

Vores paintballkugler er 100% biologisk nedbrydelige og består af en hård skal fyldt med miljøvenlig maling. Kuglerne har således ingen negativ effekt på miljøet. Maling fra kuglerne er heller ikke skadelige for mennesker eller tøj, og går nemt af i vask.

Bad

Vi kan pt kun tilbyde bad med koldt vand. 🙂