fbpx
Jyllands fedeste udendørs baner

Paintball i hjertet af Jylland

Paintball blev opfundet i 1960´erne i USA, og var oprindeligt tiltænkt som et praktisk hjælpemiddel til skovhuggere. I slutningen af 70´erne blev paintball som vi kender det i dag så grundlagt og er siden blevet en stor succes, som årligt spilles af flere millioner på verdensplan.

Paintball er også blevet meget populært i Danmark og spilles ved mange forksellige lejligheder. Hos Paintball Midtjylland spiller vi paintball hele året rundt. Vi er kendt for vores strategisk udfordrende og spændende skovbaner, hvor der er masser af skjul og gemmesteder, men som ikke er større end, at nærkontakt med “fjenden” ikke kan undgås.

Specielt designede baner

Vores baner er specielt designede med henblik på, at skabe den bedste paintball oplevelse, og vi tør godt garantere for, at det bliver en sjov dag med masser af grin og godt sammenværd med venner, kolleger mm.

Hvem kan spille

Paintball kan spilles af alle over 16 år. Er du under 18, så kræves det dog en skriftlig tilladelse fra forældre jf. våbenloven.

Ved os spiller I som udgangspunkt på hold fra 6 til +30 personer. 

Vi er ikke 6 personer ?

Kan I ikke stille med et hold på min. 6 pers., så fortvivl ej! Se mere her.

Hvad spiller vi

Paintball kan spilles på mange forskellige måder, men som udgangspunkt spiller vi “Capture the flag”, “Capture the casket” eller “Combat to the end”. Har I andre ønsker eller ideer, så er der ingen problemer i det og så spille vi bare på en anden måde.

Se priser her