fbpx
Jyllands fedeste udendørs bane

Paintball i hjertet af Jylland

Paintball blev opfundet i 1960´erne i USA, og var oprindeligt tiltænkt som et praktisk hjælpemiddel til skovhuggere. I slutningen af 70´erne blev paintball som vi kender det i dag så grundlagt og er siden blevet en stor succes, som årligt spilles af flere millioner på verdensplan.

Paintball er også blevet meget populært i Danmark og spilles ved mange forksellige lejligheder. Hos Paintball Midtjylland spiller vi paintball hele året rundt. Vi er kendt for vores strategisk udfordrende og spændende skovbane, hvor der er masser af skjul og gemmesteder, men som ikke er større end, at nærkontakt med “fjenden” ikke kan undgås.

Specielt designede baner

Vores bane er bygget i en skov, hvor der udover de naturlige skjul, er opsat mange kunstige skjul. Banen har mange strategiske muligheder og der kan spilles mange forskellige spil.  Vi tør godt garantere for, at det bliver en sjov dag med masser af grin og godt sammenværd med venner, kolleger mm.

Hvem kan spille

Paintball kan spilles af alle over 16 år. Er du under 18, så kræves det dog en skriftlig tilladelse fra forældre jf. våbenloven.

Ved os spiller I som udgangspunkt på hold fra 6 til +30 personer. 

Hvad spiller vi

Paintball kan spilles på mange forskellige måder. Hos os, er banen godt indrettet til at spille, enten med et eller to flag, placeret forskellige steder på banen, hold mod hold(last team standing), eller brug af en skurvogn der er placeret på banen, og som kan inddrages i spillet.  Her ud over er det kun fantasien der sætter grænser, så har i ideer eller ønske om en anden type spil, så sig endelig til. 

Se priser her