fbpx
8000 m2 skovbaner

Jyllands udendørs paintball baner

Hos Paintball Midtjylland kan I spille på 2 baner, fordelt på ca. 8000 m2 kuperet natur terræn. Vi er blandt andet kendt for vores udfordrende og strategisk spændende skovbaner med masser af skjul og gemmesteder.

Vores baner har en perfekt størrelse, hvor der er plads til fri bevægelse, men du kan samtidig ikke undgå, at komme i nærkontakt med “fjenden”. Vi udvikler løbende vores baner, så vi hele tiden kan skabe rammerne for den perfekte paintball kamp.

Bane 1

Er vores store skovbane, som byder på et kuperet terræn med masser af træer, buske, krat og opsatte skjul. Her er der rig mulighed for, at komme i kamp med “fjenden”, men muligheden for at komme hurtigt i skjul, er også rigtig god. Den store bane er god, hvis I kan lide taktik, overraskelser, og hurtighed. Banen er ca. 5000 m2 og egner sig fra 6 – 30 spillere af gangen.

Bane 2

Er den lille skovbane, som ligger i et mere fladt terræn. Her kan man se sin “fjende” fra start til slut, og vi kan godt garantere, at kuglerne vil flyve om ørene på spillerne. Så er I til masser af fart, men hvor der også er masser af skjul, så skal I vælge den lille bane. Den lille bane er på ca. 3000 m2 og egner sig fra 6-12 spillere af gangen.

OBS. Bane 1 og 2 kan slås sammen og spilles på som en stor bane med 30 + spillere.