fbpx
Fedeste ATV teambuildings bane
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here
Slide Heading
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Click Here

ATV teambuildings bane.

Vores teambuildings bane foregår ved, at 2 hold skal dyste mod hinanden. Banen indeholder en forhindringsbane, blindekørsel samt ringridning på ATV.

Til arrangementet hører 4 ATV’er og foregår på 2 helt ens baner. Nu gælder det om at huske – og klare de forskellige forhindringer. Men pas på!!! – Hvis du kører forkert, gives der strafpoint.

Specielt designede baner

Vores baner er specielt desigende med henblik på at skabe den bedste oplevelse. Og vi tør godt garantere for, at det bliver en sjov dag med masser af grin og godt samvær med venner, kolleger m.m.

NYT 2023

Her kan alle være med;)

Er du til fart og udfordringer eller er du til rolig kørsel, hvor du selv bestemmer tempoet i at udfordre dig selv, så er vores nye område til atv, lige noget for dig, der gerne vil prøve atv kørsel. Området bliver løbende testet og udbygget og har i ris eller ros efterfølgende, høre vi gerne:-)

Det nye område byder bla. på forhindringer som vipper, trappe, hængebro og der er også mulighed for at køre i skoven, hvor der er bakker, sving og små passager. Området er bygget sådan, at det kan deles op. Hvis der er nogen der gerne vil bruge lidt ekstra tid på f.eks. forhindringerne, så kan det lukkes af og de andre kan vælge at køre i skoven, køre miniheats på vores lille racerbane, tage tid på hinanden, eller konkurere på vores teambuildings bane. (Teambuildingsbanen fungere bedst ved + 8 deltagere)

Når i booker, er der muligt at dele jeres arrangement op. 

Hvis i eks. er 10 personer og vil køre en halv, time på vores teambuildingsbane, hvor i max kan bruge 4 atvèr af gangen, så booker i bare 4 atv i en halv time og hvis i så efterfølgende vil ud at køre på skov og forhindringsbanen/ racerbane, så lejer i bare op til 6 stk atv mere i en halv time, så i ialt har 10 stk atv. I kan også vælge at fortsætte med de 4 atv og eks køre miniheats på vores lille racerbane.

Forhør gerne om mulighed

Priser:

2 atv i en time, op til 4 personer: 1.200kr

4 atv i en time, op til 10 personer: 1.800kr

6 atv i en time, op til 15 personer: 2.600kr

8 atv i en time, op til 20 personer: 3.400kr

10 atv i en time, op til 25 personer: 4.000kr

Bemærk

Selvom vores baner ikke er decideret racerbaner, anses ATV kørsel som ” farlig sport” og foregår på eget ansvar.
Personer, der vurderes beruset eller påvirket, nægtes adgang til aktiviteten. Udsætter du dig selv eller andre for
fare og ved gentagne forkert brug af baner og udstyr, herunder ATV, vil dette medføre bortvisning.