fbpx
Polterabend som alle husker

Hold polterabend på ægte jysk manér

Er du blevet sat på den omfattende opgave at skulle arrangere en polterabend, der helst både skal være sjov, overraskende, lidt upassende og helt uforglemmelig?

Vi ved godt, at polterabend for mange er en vigtig tradition, og det er derfor vigtigt den sidder lige i skabet. Derfor har vi hos Paintball Midtjylland netop specialiseret os i, at afhold polterabend på ægte jysk manér, og hos os er der fokus på, at helle polterabend-gruppen får en sjov oplevelses.

Selvfølgelig har vi altid særlig fokus på den kommende brud eller gom, men dagen er ikke kun for ham eller hende. Vores polterabend er en fælles oplevelse, som hele jeres gruppe vil tænke tilbage på og grine af, mange år frem.

Der er også mulighed for at bestille mad og drikke til jeres polterabend. Det eneste I skal gøre er, at booke polterabend ved os, aftale hvad I kunne tænke jer – så skal vi nok arrangere resten.

Se priser på paintball her

Spil lasergame til jeres polterabend

Hvis paintball ikke er det spil der passer til jeres polterabend, så kan I hos Paintball Midtjylland også spille lasergame. 

Lasergame spilles stort set på samme samme måde som Paintball og der spilles også på de samme baner. Hvor paintball spilles med kugler som består af en hård skal fyldt med maling, så spilles lasergame som ordet hentyder til, med laser.