Paintball, sumo, fodbold, event, polterabend, julefrokost, udflugt, firma, mad, pizza, viborg, rødkærsbro

Vil du have adrenalinet til at koge, og vil du prøve noget hvor du både skal være god til at gemme dig, men samtidig også være hurtig, så skal du prøve et par timers paintball.

 

Bane 1

Den store skovbane byder på et kuperet terræn, med masser af træer, buske, krat, og opsatte skjul, hvor du nok kan blive ramt, men muligheden for at komme hurtigt i skjul, er rigtig god. Den store bane er god, hvis du kan lide taktik, overraskelse, og hurtighed. Banen egner sig fra 6-30 spillere af gangen.

Bane 2

Den lille skovbane er i et mere fladt terræn, hvor man kan se sin "fjende" fra start, her er det garanteret at kuglerne vil flyve om ørene på dig, så hvis du er til masser af fart, men hvor der også er masser af skjul, skal du vælge den lille bane. Den lille bane egner sig fra 6-12 spillere af gangen.

 

Paintball kan spilles på mange forskellige måder, Som udgangspunkt  spiller vi "capture the flag", "capture the casket", og "combat to the end", men har du andre ønsker eller ideer, så er der ingen problemer i at spille på andre måder. l

Bemærk at bane 1 og 2 kan spilles på som en hel stor bane.